Set 30 piese protectii mobilier si prize pentru siguranta copiilor

94,99 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
bebeLOGIC
Cod Produs: 
SET-PROTECTIE-COPII
Descriere / date tehnice: 

Set 30 piese protectii mobilier si prize pentru siguranta copiilor, opritoare usa, sigurante flexibile si fixe, protectii prizea si colturi, bebeLOGIC™

Cu un set de 30 piese protectii mobilier si prize pentru siguranta copiilor poti sa faci un pas important pe calea asigurarii sigurantei copiilor in casa.
Setul contine urmatoarele elemente:

  • 4 sigurante flexibile cu incuietoare dubla gri cu alb pentru usi si sertare, 20 cm lungime.
  • 4 sigurante fixe pentru usi si sertare dulap, 9.7x3.7x2.5 cm, culoare alb.
  • 4 opritoare usa animale vesele, colorate.
  • 12 protectii priza copii cu adeziv, culoare alb.
  • 6 protectii de colt rotunde silicon mat transparent

Instalarea acestor produse de siguranta nu necesita insurubare sau modificarea mobilierului.
Sigurantele se fixeaza cu banda adeziva 3M, iar ulterior pot fi indepartate fara a lasa urme.
Sigurantele flexibile cu incuietoare dubla se pot aplica pe usi si sertare. Montarea sigurantelor flexibile este foarte usoara, cu suprafetele adezive deja lipite. Folia de protectie se dezlipeste rapid, iar sigurantele sunt gata de lipit.
Datorita faptului ca aceste sigurante au incuietoare in ambele parti iti ofera flexibilitate in utilizare: poti desface siguranta atat din partea stanga cat si din partea dreapta, sau din amandoua partile deodata.
Lungimea sigurantelor este ajustabila in functie de destinatia lor, iar sistemul incuietorii o face foarte simplu de folosit pentru adulti si imposibil de deschis pentru copii. Sistemele de siguranta sunt usor de folosit printr-o simpla apasare de buton. O solutie simpla pentru nevoile tale.

Sigurantele fixe potrivite pentru orice suprafete (lucioase, stratificate, sticla, oglinda, aparate electrocasnice). Dispozitivul poate fi deblocat prin apasarea comutatorului si tragerea in acelasi timp a partii mobile. Usor de deschis de parinti, dar imposibil de deschis de copii.
Cu ajutorul acestor protectii puteti impiedica accesul copiiilor la produsele periculoase cum ar fi produsele de curatenie, produsele farmaceutice sau orice alte lucruri periculoase din dulapuri sau sertare.

Opritoarele de usa elimina riscul de prindere a degetelor. Montarea opritorului de usa este extrem de simpla: pur si simplu acesta este fixat pe cantul usii, impiedicand inchiderea ei completa. Scoaterea opritorului de usa este la fel de usoara.

Setul cu 12 protectii pentru priza va ajuta sa faceti casa mai sigura pentru copii. Aceste protectii se monteaza cu o banda adeziva. Dupa montare nu mai pot fi scoase. In acelasi timp, prezenta lor nu este deranjanta, utilizarea prizei de catre adulti fiind usoara.

Cu setul de 6 protectii rotunde din silicon mat poti scapa de o grija importanta. Eviti accidentarea copilului de colturile pieselor de mobilier. Protectiile se monteaza usor cu ajutorul benzilor dublu-adezive incluse in pachet. Scoaterea lor se poate face tot usor, fara a lasa urme.

Greutate Produs: 
0.5 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?