Colac cu chilotel pentru bebelusi 2-6 ani, tip scaunel, verde

124,99 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
bebeLOGIC
Cod Produs: 
COLAC-INOT-CHILOTEL-VERDE-L
Descriere / date tehnice: 

Colac cu chilotel pentru bebelusi 2-6 ani, avand chilot tip scaunel pentru a impiedica bebelusul sa se rasuceasca, verde, bebeLOGIC™

Inotul pentru bebelusi este o modalitate excelenta de a incepe sa descopere jocul cu apa, precum si de a dobandi abilitati importante de viata. Este, de asemenea, o sansa grozava de a crea legatura puternica intre copil si parintii.

[MATERIAL DE INALTA CALITATE] Colacelul pentru inot cu chilotel in forma de scaun este fabricat din material PVC rezistent la intepaturi, cu o grosime de 0,35 mm. Suprafata colacelului pentru inot pentru copii este neteda si moale. Designul indeplineste cerintele standardelor internationale in materie de siguranta pentru jucarii. Toate acestea vor ajuta copilul sa inoate mai sigur si mai fericit.

[DESIGN UNIC PENTRU A PREVENI RASTURNAREA] Colacul nostru pentru piscina pentru copii are design confortabil pentru scaun si spatar. Partea din fata este ridicata si impiedicata sa se rastoarne inainte, iar aripile de pe ambele parti sunt marite pentru a-l impiedica de asemenea sa se rastoarne.

[USOR DE FOLOSIT] Umflare usoara si dezumflare rapida. Designul airbag-ului cu doua straturi ofera mai multe nivele de protectie pentru copii si il face usor de umflat si dezumflat. Este important sa umflam mai intai camera principala de aer si apoi sa umflati airbag-ul, in caz contrar, colacul pentru piscina se va rasturna atunci cand este utilizat. Este usor de depozitat si transportat. Stratul dublu este compact pentru a asigura ca nu va exista nicio scurgere de aer.

Greutate Produs: 
0.5 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?