Desfacator capace pentru maini slabe, seniori cu artrita, multifunctional, 5 in 1, rosu

39,99 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
MEDILOGIC
Cod Produs: 
DESFACATOR-CAPACE-ROSU
Descriere / date tehnice: 

MATERIAL PREMIUM: Setul nostru de deschidere a capacelor de borcane, recipiente din plastic si sticle este fabricat din materiale PP, TRP si otel inoxidabil de inalta calitate, care sunt sigure si pot intra in contact direct cu pielea si capacele sticlelor. Desfacatorul de sticle are un design simplu si compact pentru depozitare usoara, fara a ocupa prea mult din spatiul tau pretios. 

DESIGN ERGONOMIC SI ANTIALUNECARE: Deschizatorul nostru de sticle este proiectat ergonomic, cu un maner anti-alunecare si un maner din cauciuc pentru a va oferi o prindere ferma in timpul utilizarii, iar efectul sau de parghie faciliteaza deschiderea borcanelor sigilate. Manerul anti-alunecare impiedica obiectele sa alunece chiar si cand il utilizati cu mainile ude. 

USOR DE UTILIZAT: Deschizatorul nostru este usor de manevrat, trebuie doar sa asezati deschizatorul pe capacul de dimensiunea potrivita, sa il intoarceti sau sa trageti cu desfacatorul pentru a deschide sigiliul cu usurinta cu foarte putin efort. Este perfect pentru batrani, copii si cat si persoanele afectate de artrita. Mai mult, ne tine departe de riscul de a deschide capacul cu un cutit si reduce sansele de ranire. 

APLICARE LARGA: Deschizatorul de borcane 5 in 1 vine cu 4 manere diferite si dimensiuni multiple pentru a se potrivi cu majoritatea capacelor plus deschidetorul de sticle 5 in 1 care de asemenea este excelent pentru a deschide sticlele cu varfuri scurte si greu de apucat. Viata ta va fi mult mai usoara cu ele. 

CADOU PERFECT PENTRU CEI DRAGI: Deschizatorul nostru de capace este un instrument de bucatarie multifunctional indispensabil pentru nevoile zilnice ale gospodariei; poate fi folosit si ca un cadou ideal pentru parinti, bunici, prieteni si colegi de munca.

Greutate Produs: 
0.5 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?