Lingurita diversificare cu rezervor, 2 suzete, 3 tetine, 4luni+, roz

89,00 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
bebeLOGIC
Cod Produs: 
LINGURA-REZERVOR-BEBE-ROZ
Descriere / date tehnice: 

HRANIRE COMODA SI IN SIGURANTA
Lingura cu rezervor de stoarcere este fabricate din silicon de calitate alimentară, sigur și non-toxic. Extram de confortabil pentru părinți să hrănească bebelușii care iși pot mesteca alimente precum fructe proaspete și congelate, iaurt sau lapte matern și pot absorbi nutrienții.

Set de hrănire pentru fructe pentru bebeluși (2 buc. hrănitor + 3 buc. suzete suplimentare)
Setul de suzetă pentru hrănire pentru fructe proaspete contine suzete in 3 dimensiuni diferite de tetine de silicon (S / M / L), S: poate fi utilizat pentru fructe și legume; M : bucăți de fructe și legume; L : carne tocată sau pește. Excelent de folosit in timpul ințărcării bebelușului. Acesta va putea mesteca, suge și gusta din toată bunătatea alimentelor, reducand riscul de sufocare.

LINGURĂ DOZATĂ 90ML
Lingura de dozare preia in totalitate procesul de hranirea al bebelușilor, elimina borcanule nepractice și pastreaza igiena, inglobeaza totul intr-o singură ustensilă și cel mai important se poate utiliza printr-o singură apăsare.

Greutate Produs: 
50 g
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?