Seringa pentru administrare medicamente bebelusi si copii, antivomitiva

32,00 LEI
Culoare
-+
Descriere: 
Marca: 
MEDILOGIC
Cod Produs: 
SERINGA-MEDICAMENTE
Descriere / date tehnice: 

Dispozitiv gradat cu recipient in forma de seringa special conceput pentru a administra bebelusilor, incă de la naștere, in cel mai simplu si eficient mod medicamentele sau alimentele fluide (de tip sirop și nu numai). 
Siropurile obișnuite au de obicei dispozitive de administrare insă modul in care pleacă jetul din recipient face fluidul sa ajunga direct in gatul bebelusului provocand o stare de voma. De cele mai multe ori bebelusii vomita siropurile administrate cu o seringa clasica sau cu lingurița. 

In cazul dispozitivului nostru terminația tip suzeta a seringi ii "convinge" cu usurinta pe cei mici sa accepte administrarea medicamentelor, iar jetul de fluid ajunge pe părțile laterale ale gurii și nu direct in gatul bebelusului astfel prevenind-se efectul de gag. 

Utilizare:

- Spălați-va bine pe maini cu apa și săpun 
- Asigurați-va ca dispozitivul și recipientul de colectare sunt dezinfectate 
- Puneti cantitatea necesară in recipientul pentru dozaj și il extragem cu seringa. 
- Dacă nu doriți sa folositi recipientul pentru dozaj și vreti sa turnati lichidul direct in seringa nu uitati sa blocati găurile din varful suzetei cu degetul pentru a impiedica scurgerea lichidului. 

Contine seringa si suzeta cu rezervor.

Nu contine BPA, Ftalati sau alte substante toxice.
Material: Silicon

Greutate Produs: 
50 g
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?