Storcator fructe multifunctional 4 in 1, manual, lamai, portocale, citrice

44,99 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
MEDILOGIC
Cod Produs: 
STORCATOR-FRUCTE-MANUAL
Descriere / date tehnice: 

Storcator fructe multifunctional 4 in 1, manual, lamai, portocale, citrice, mediLOGIC™ 

Storcatorul multifunctional, 4 in 1 , va va permite sa va bucurati de sucuri proaspete in fiecare zi. Si nu numai ! Datorita mai multor atasamente, puteti stoarce comod portocale mari, precum si lamai mici si lime. Setul include si o razatoare speciala care iti va permite sa razi catei de usturoi sau ghimbir proaspat. 

Recipientul transparent pentru sucul stors este dotat cu palnii care faciliteaza turnarea lichidului colectat in interior. Materialele utilizate pentru producerea elementelor individuale sunt durabile si complet sigure in contact cu alimentele. Structura pliabila a produsului permite curatarea rapida si temeinica a elementelor individuale dupa lucru. Un singur produs, atat de multe posibilitati! Descrierea produsului: storcator manual, 4 in 1, instrument practic de extragere a sucului, accesoriu din plastic igienic si usor de curatat, accesorii pentru stoarcerea diferitelor dimensiuni de citrice, dimensiuni: lungime 13 cm, latime 7,5 cm, inaltime 15 cm.

Greutate Produs: 
0.5 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?