Strecuratoare silicon cu prindere, potrivita pentru oale, boluri, tigai, neagra

39,00 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
MEDILOGIC
Cod Produs: 
STRCURATOARE-OALA-NEAGRA
Descriere / date tehnice: 

Strecuratoare silicon cu prindere, potrivita pentru oale, boluri, tigai, utila pentru paste, spaghete, carne, fara BPA, neagra, mediLOGIC™ 

[Silicon moale si rezistent la caldura] Strecuratorile noastre din silicon cu fixare sunt fabricate din silicon sigur si non-toxic, 100% calitate alimentara. Complet fara BPA, non-toxice. Strecuratoarea alimentara din silicon este rezistenta la caldura si poate rezista la temperaturi de 230 ℃ fara a se rupe, arde sau topi in acest timp. 

[Potrivite pentru toate oalele, bolurile sau tigai] Prevazute cu doua cleme special concepute, care se potrivesc cu aproape toate grosimile de oale rotunde, tigai si boluri mari sau mici (inclusiv boluri cu buze). Va rugam sa va asigurati ca este strans bine inainte de scurgere. 

[Maini libere fara a scapa mancarea] Atasati cu usurinta strecuratoarea la oala cu cele doua cleme rezistente. Aceasta strecuratoare va pastra alimentele in oala pe tot parcursul procesului de strecurare, eliminand greutatea de a transfera alimentele intre sita si oala. NU va faceti griji pentru caderea alimentelor. 

[Usor de curatat si total compatibil cu masina de spalat vase] Scuratoare pentru oale din silicon rezistent la caldura, pur si simplu puteti clati cu apa calda si sapun sau pur si simplu o puteti pune in masina de spalat vase.

Greutate Produs: 
0.1 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?