Suport pentru uscare biberoane, Polipropilena, Pliabil, Roz, bebeLOGIC™

29,00 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
bebeLOGIC
Cod Produs: 
SUPORT-USCARE-BIBEROANE-ROZ
Descriere / date tehnice: 

Suport pentru uscare biberoane, Polipropilena, Pliabil, Roz, bebeLOGIC™

Design creativ: 16 sloturi de uscare in total grupate in 4 tije. Puteti aseza biberoanele sau ustensilele in functie de solicitare. Capacitatea mare poate gazdui pana la 16 biberoane, baza robusta si varfurile rotunjite groase permit nu numai uscarea biberoanelor, supapelor, paiele, tetinele, accesoriile pentru pompa, suzete, ci si paharelor pentru adulti, cani de cafea, sticle de amestec etc.

Material sigur: suport de uscare pentru sticle fabricat din materiale PP de calitate alimentara, fara BPA, care este ecologic, fara gust, sigur pentru alimente, il puteti folosi cu incredere.

Usor de curatat: spalati bine inainte de prima utilizare si periodic. Spalati manual in apa calda cu sapun. Clatiti bine si uscati la aer. Nu puneti la cuptorul cu microunde acest suport de uscare pentru sticle.

Dimensiune: baza de jos masoara 8,2 x 8,2 inci. Inaltimea totala a ramurilor este de 6,1 inci.

Cel mai bun cadou pentru bebelus: Suportul pentru uscator de biberoane de acasa, perfect pentru orice viitoare mama, economisind timp mamelor cu suportul rapid pentru uscator de biberoane.
Si poate fi folosit si ca suport de uscare pentru diferite cesti.

 

Greutate Produs: 
0.1 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?