Set 20 coltare din silicon, adeziv 3M, pentru masa, birou, mobila, dulap, transparente

44,99 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
bebeLOGIC
Cod Produs: 
PROTECTII-COLTURI-20
Descriere / date tehnice: 

 

Set 20 coltare din silicon siguranta pentru bebelusi si copii, adeziv 3M, pentru masa, birou, mobila, dulap, transparente, bebeLOGIC™

[Design anticoliziune] - Aceste protectii pentru colturi adopta un design inteligent, care are un efect mai bun de evitare a coliziunilor si de amortizare. Instalarea protectiilor pentru colturi poate amortiza eficient presiunea de coliziune si astfel vom reusi sa cream acasa un mediu mai sigur pentru bebelusi.

[Usor de instalat] - Instructiunile sunt usor de urmat, iar protectiile pentru colturi pot fi instalate intr-un minut sau mai putin.

[Clare si transparente] - Protectiile noastre pentru colturi sunt clare, transparent si cu profil redus. Odata atasate, acestea abia se observa si pastreaza aspectul original al mobilierului tau.

[Calitate] - Setul de protectie pentru colturi bebeLOGIC™ sunt fabricate din silicon de inalta calitate. Adezivul autoadeziv 3M se lipeste ferm si nu lasa urme dupa indepartare.

[Compatibilitate larga] - Acestee protectiie pentru colturi se pot potrivi pe scara larga pentru tipuri diferite de mobilier, cum ar fi dulapuri, paturi, mese, birouri, ferestre etc.

Greutate Produs: 
0.1 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?