Set 4 incuietori magnetice sertare si usi pentru bebelusi si copii, invizibile

37,49 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
bebeLOGIC
Cod Produs: 
INCUIETOARE-MAGNETICA-4
Descriere / date tehnice: 

 

Set 4 incuietori magnetice sertare si usi pentru bebelusi si copii, invizibile, instalare usoara, bebeLOGIC™

PROTECTIE PENTRU COPII: Un must have pentru protejarea copiilor in casa ta! Setul de incuietori magnetice de siguranta pentru copii include 4 seturi de incuietori pentru protejarea manutelor copiilor de dulapurile si sertarele dumneavoastra.

INSTALARE USOARA: Incuietorile noastre magnetice de siguranta pentru copii sunt echipate cu banda dublu adeziva sau suruburi! Alegeti optiunea dvs. cea mai confortabila de instalat.

SIGURANTA PENTRU COPII: Copiii sunt in mod natural curiosi si le place sa exploreze imprejurimile lor. Folosirea incuietorilor magnetice pe sertare si dulapuri este o modalitate excelenta de a tine obiectele periculoase departe de accesul copilului.

CADOU DE BEBE: Este un cadou grozav pentru bebelus! Fiecare mama va aprecia aceste incuietori noi si inovatoare pentru copii, care ofera siguranta fara a compromite estetica!

Greutate Produs: 
0.1 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?